dissabte, 6 d’abril del 2013

8è Coppola di Garibaldi


Coppola di Garibaldi                                                      Cuinera: Núria



Ingredients

750 gr. de tallarines
150 gr. de mantega
3 ous
1 got i mig de llet
parmesà ratllat
200 gr. de pèsols (si voleu)
200 gr. de pernil dolç
300 gr. de mozzarella
pa ratllat



Preparació

1) La cocció d’aquest plat es termina al forn. Coeu les tallarines per la meitat del temps que diu el paquet: si diu 6 minuts, doncs 3 minuts.

2) Poseu-les en un bol i afegiu-hi la mantega tallada a trossets, els ous batuts amb la llet i el parmesà. Remeneu bé. Afegiu-hi la mozzarella i els pèsols (prèviament cuits en una paella amb una mica d’oli i ceba). Remeneu.

3) Unteu una plàtera resistent al forn, més aviat fonda i alta (de més o menys 35x20cm), amb mantega i folreu-la amb el pernil. Aboqueu-hi la pasta, acabeu amb el pa ratllat i uns trossets de mantega i al

4) forn uns 20 minuts a 180º.

5) Capgireu la plàtera i serviu la Coppola en un plat de servei.

  
http://www.lapastaperalscatalans.cat/