diumenge, 7 d’abril del 2013

12è Pastissets de Tortosa


Pastissets de Tortosa                                             cuiner:Jaume


Els ingredients per a 22 pastissets:

200 cc d’oli d’oliva
50 cc d’anís dolç
50 cc de moscatell
400 gr. de farina de rebosteria
200 gr. de cabell d’àngel



Elaboració:

1) La Massa de pastissets:

Pastem la massa si pot ser a màquina millor, un cop ja es compacta, en pesem boles de 30 o 40 gr.

2) Farcit del pastisset de Tortosa:

Posem el tros de massa en un paper de coure, i posant-li un paper per sobre estirem la massa amb un corró. Al mig hi posem el cabell d’àngel i la pleguem en dos i tanquem les vores.

3) Safata per posar al forn.

Les posem en una safata en el forn escalfat a 200 ºC i ho deixem coure uns 8  o 10 minuts.

4) Ho traiem i deixem refredar sobre d’una reixeta. Quan es fred l’arrebossem amb sucre i ja es pot menjar.