dissabte, 6 d’abril del 2013

2n Gelatina de tomàquet amb anxoves

Tapeta de Gelatina de tomàquet amb anxoves.       Cuinera: Eva.


Ingredients:
Mig quilo de tomàquets madurs
6 0 7 fulls de gelatina.
Oli d’oliva verge
sal
Sal en escames
Anxoves,
Torrades de pa.

Preparació:
Es ratllen els tomàquets, es passen pel turmix  i es colen per separar les llavors.
Se’n separa una mica, un parell de cullerots estaria bé.
Es deixen reposar la resta una estona a la nevera, s’amaneix el tomàquet amb oli i sal.

Es preparà la gelatina: es posen els fulls amb remull, quan han agafat la densitat adequada agafem el tomàquet reservat fora de la nevera i el posem al foc, intentem que no cogui, quan estigui calent hi posem la gelatina, remenem i de seguit o barregem amb la resta del tomàquet.

Es posa en el motllo folrat amb film  i a la nevera, un parell d’hores perquè agafi consistència.

Quan vulguem preparar les tapetes:
Agafarem una  torrada, posarem un tall de la gelatina de tomàquet generós i a sobre i disposarem una anxova i l’amanirem amb un vol oli i sal d’escames.