divendres, 2 de gener del 2009

L'Avenc 2008-9


Amb un sopar compartit de tres forquilles i una estrella Michelin, vam seure a taula tota una colla heterogènia. A fora, un fred humit acomiadava l'any. Un any de crisi, diuen. De crisis, en plural, com les nostres: petites, intenses. L'oracle lunar va dir-me que la paraula crisis, en xinès, també vol dir oportunitat. A més, el bambú afegí que el que calgui saber-se, serà manifestat (sabent-ho, em quedo molt més tranquil·la :-) tot i que en Jaume no té clar si serà un bon any d'aulives) .


A cada racó de la bella casa, entre les pedres, a la vora del foc, els petits éssers, escampaven els seus secrets riallers.


N'hi ha que, com la Tily, viuen aliens a les grans debacles i als drames quotidians. I en diuen "vida de gos"...


I per a la resta, sempre quedarà el dolç bàlsam etílic. Ja ho deia Baudelaire: cal estar sempre embriac, de vi, de poesia o de virtut.


La veu de l'experiència, l'autoritat moral, el gai saber, revestit de l'argent d'una rialla, d'una mirada d'eterna juventut (i sense recórrer al pacte de Faust amb Mefist!).


Les notes i les veus es van fondre fins altes hores. Nostradament, vam saludar l'any a cor que vols mentre l'Aran somniava amb la revenja, d'aquí uns anys (com a mínim, tocarà la bateria en un grup de trash metal).


Bons auguris, amigues, amics!

Molt bon any ple de salts d'aigua, humus, danses i cants, surrealisme i molt, sobretot, molt de carinyo, oi, Ivan ;-)

2 comentaris:

Lluna ha dit...

M'ho vaig passar molt bé tot i que al principi de la nit us confesso que vaig patir una mica (com no¡) per si tots els que érem podríem fer una massa relligada o quedaria desfeta...
Trobo que va quedar un pastís original,exòtic i amb oracle inclòs.
Fins la propera, companys.
He decidit en aquest nou any no patir tant.

Meritxell Martí ha dit...

Ara t'escolto! I m'hi apunto. El Club de les ex patidores, ara lliurades per complert al pur hedonisme contemplatiu.

I als carlins que els mati Déu! :-)