diumenge, 18 de gener del 2009

darreres descobertes culturals per compartir

Baixar a BCN implica contactes amb la multitud, alguna que altra compra en temps de rebaixes i alguna descoberta que val la pena compartir.

Ahir vam anar a l'exposició de Joan Fontcuberta que es trobarà a les sales del Palau de la Virreina fins al 8 de febrer.
- Interessant.
- Això sí, no hi aneu curts de temps, aneu-hi a passar una bona estoneta, a llegir els rètols i les carteles de les obres, a somriure davant dels videos, a escoltar les entrevistes en què dóna moltes de les claus dels seus projectes i a reflexionar sobre les narratives i realitats que generen les imatges.
- ...projectes estètics, projectes suggerents, projectes amb complicitat...

També vam anar a veure la pel·lícula-documental "La clase" (títol original "Entre les murs") de François Bégaudeau.
- Si voleu experimentar en la vostra pell molts dels sentiments i contradiccions que s'estan experimentant actualment en el món de l'educació a secundària, ja teniu una segona proposta per completar el dia.

Més propostes...
En l'exposició "En qualsevol, enlloc" del centre d'art "La Panera", vam trobar uns fragments literaris molts suggerents i ens vam anotar el seu autor i l'obra d'on havine sortit. Es tracta de "El síndrome de Ulises" de Santaigo Gamboa, i el Jaume ja se l'ha llegit i me l'està recomanant cada dia!

au! ja teniu feina!