menú d'una nit asilvestrada
(o de St. Silvestre!)
entrants
– esferificació d'aire pallarès
– torrades de mar i cel
– rosegons de roig encès
primer plat assortit
– carpaccio de salmó a l'aurora boreal
– amanit de joguines
– varietés de pasta fullada
– escalivada daurada amb formatge
– sucades d'olivada/ de foie
– i montaditos "la cabra tira al monte"
segon plat
– bacallà (i no va dir res) amb tempura de verdures
postres
– mousse de llimona/mousse mango
– delicatessen sucades de taronja i maduixa
– torrons
– i raïm de campanada
vi blanc Gessamí, vi negre Llavors, cava brut reserva Juvé i Camps
licors variats
mola? ehhhhhh?
doncs, aquí ens teniu preparats per cruspir-nos totes aquestes delicatessen, durant l'àpat i després de les fantàstiques "menges"...

ara que... no ha hi ha res com una excursioneta per començar bé l'any... i per tirar avall els excessos del'any anterior!

i evidentment, cal recuperar la son perduda... Aquí tenim els "reietons" de la casa en acte de becaina.

Però no des de qualsevol banda, no, des del Roc de Pessonadaaaa!


4 comentaris:
d'aixo jo en dic una cronica com cal !!!
LA MILLOR MANERA D'INICIAR EL 2011.
NENS NO ENS HEM ESTAT DE RES !!!!!
Mireu endarrere, han aparegut fotos del Penedès....
Això sí que era una taula de festa: bon menjar, ben guarnida i bona companyia.
Totalment d'acord que la crònica és perfecta.
Publica un comentari a l'entrada