dimecres, 13 d’abril del 2011

festa de l'arbre, homenatge al poeta: Carles Hac Mor.



Aqui teniu unes fotos, un poema, l'article del diari en format digital que van publicar de l'acte del diumenge 10 d'abril a Santiga, la festa de l'arbre, homenatge a un poeta a la que com veïeu a la foto i exposen a l'article vaig participar activament.










la placa, no tinc més fotos, aquesta la va fer la mare abans de montar-la. Ja farem una sortida, quan la pengin perquè pogueu apreciar els detalls. jijijij







el Poeta, en Carles llegint un poema


Cultura - Festa de l'arbre i Homenatge als poetes L'inici de les obres de rehabilitació de l'església de Santiga ha caracteritzat la XXVIII Festa de l'arbre i el XXII Homenatge als Poetes que va organitzar ahir diumenge l'entitat Amics de Santiga. Els treballs han impedit celebrar el certamen en la plaça de Santiga i descobrir la placa en la Paret dels Sentiments en homenatge al poeta Carles Hac Mor.L'obra de l'artista local Eva Soley es col·locarà un cop finalitzi el projecte de restauració. La festa es va celebrar al costat de la plaça en un terreny del restaurant Castell de Santiga. La poetessa i parella de Carles Hac Mor, Ester Xargai, va realitzar una glossa del poeta que es va mostrar molt satisfet del homenatge realitzat per Amics de santiga. Unes 200 persones van assitir a una nova edició de la Festa de l'Arbre de Santiga i Homenatge als poetes, que ha estat caracteritzada per l'inici de les obres de recuperació de l'esglesia de Santiga. Durant l'acte van participar diverses entitats locals com el Ball de Gitanes, la Coral Renaixença, el Grup de Gegants i l'Escola Municipal de Música i Dansa.


Un poema de Carles Hac Mor:

PUNT I COMA


En la dinàmica indeliberada

que caldria assolir,


glossa saberut...trast


que sotragueja...

ensurt de voluptat


del barranc més misserable

d'una suavitat de peluix


i d'ininesperats desenllaços

imprecisos: amb el tou de les gambes


li ha fet ecs a la mestressa


entre senyeres i bandes de música,

l'ànima inconnexa. En relació paradoxal...


No es tractava pas


de fer les paus! Carros


de combat. De paisatges

i persones o pinyons satèl·lits


de l'acràcia, en sobren.


O ja m'ho pensaré.

4 comentaris:

glòria ha dit...

Això sí que està bé, dissenyar la placa d'homenatge a un poeta! Però també hauries d'haver penjar una imatge en la que esveiés més bé la placa en primer pla, així també la tindríem penjada oficialment al bloc!

eva soley ha dit...

Gloria te fet cas, la mare m'ha enviat unes fotos més xules del 10 d'abril i també ua de la placa així que he modificat l'entrada.
Ara crec que esta tot millor.Ja està penjada oficialment al bloc maitanero
gracies jijijijij

Valentí ha dit...

T'ha quedat molt xula la placa, sí senyor. On és Santiga?

eva soley ha dit...

Hola Valenti !!! com va tot, Santiga és Santa Perpetua de Mogoda. Al Vallés. Ara estan en obres a l'ermita i no han penjat la placa, quan la pengin, van dir de cara al novembre... podem fer una sortida maitanera per les rodalies i us l'ensenyo.
Fins aviat!!!!