dilluns, 7 de juliol del 2008

Mercadillo fasion!! con piscina!!


Esa penya!!!!
Los astros se alinean cap al mercadillo!!

El proper divendres dia 11, ens ajuntem tots els que vulguin a la super chabola de la super matriarca Alba, jai!!! tots amb les boses del carrefur plenes de roba!, i las flagonetes amb els malacatones!!!, en armibar o no...., els banyadors i les tovalloles, el radiocasete amb "los chichos" i los churumbeles el que los tenga, els veins es posaran contents!!!.

El teléfono de la'Alba pels que no sàpigan on viu és 627463115.

Els mercaderes de moment som el Jaume i la Gloglo, la Txell, la LLuna i lo Jordi, el Josep Mª, la Carolina, la Celia se ho esta pensant, Jo segur, l'Eva pot ser.. i els demés que digin algo!!!

Menú: gazpatxo (a això us invito jo), i pitzas tarradelles a tutiplen, per veure cerveza i vi, (tot eixò a escote), si algú vol fer alguna aportació, chachi, serà benvinguda.

Apa people!!!

Ens veien.

Arre-veure, (en honor a lo Jordi).

3 comentaris:

glòria ha dit...

sembla que sí, que els astres s'han posat en línia i podré "matar dos pájarus d'un tiru", o sigui, participar al merkadillo i passar una formosa vetlada a casa de l'Alba!
apali!

Jaume ha dit...

pues, vaya oedaso mercadillo!!!!! ja voldrien els pobres firandants fer el mercat amb les condicions que el vam fer nosaltres!!! vinet, manduca,que si xerra que xerra que xerraras i desprès patapam les dones arreglades sense passar per les rebaixes!!!! pedasso xabola la que es vol vendre l'Alba,sort que l'hem disfrutat avanç que no vingui un ricachon i la colgui de milions!!!!!!
au bones vacances!

gema ha dit...

Estimats mercaders, la cortina de la lluna ja está posada a la porta de la tarrassa, la samarreta toronja de ratjas ja s'ha convertit en favorita i estic dessitjant que arrive l'ivern per possar-me la samarreta del gat, però lo pitjor és que li estic agafant vici als mercadillos pq ja estic fent un altra bosa per el proper, i lo bó de tot és que cada vegada puja més el nivel.lillo mercadillo. molts petons penyaaaaaa!