dijous, 8 de novembre del 2007

Esa peñita a escalar!!!!!!!!!




Se hace saber!!, que el finde del 15-16 de diciembre!!, se organizará una salida a Margalef!!, paraiso escalatorio!!, donde asistiremos los que asistamos!!, i que además!!, como buenos escaladores llevaremos mayas y tanga!!!, para evitar las marcas de bragas y gallumbos!!!, que como bien dicen los entendidos en moda es desagradable y de mal gusto!!!.

No falleis a la cita!!, si quereis experimentar lo que siente un jamon, o un chorizo colgado de su cuerda!!, apuntaros sin falta!!.

Se ruega a los asistentes que ratifiquen su asistencia nocturna, por aquello de reservar la pernoctación, cuantas noches? VIERNES y SABADO?.
Para su información los habitantes de santa pepa, pensamos salir el viernes, ya que de esta manera se hace mas largo el finde.

I como una imagen vale mas de 100 palabras......

La del culo al aire esta hecha en margalef, es el culo de Rafa.
La del chico del casco, (el lluis), es en el naranjo de bulnes.
La otra es en Benasque, y es la mas cercana a nuestra realidad.

9 comentaris:

Carolina ha dit...

M'heu deixat sense paraules!! Però que ha passat aquest cap de setmana que les coses s'estan posant tant pujadetes?¿? Nosaltres no ens ho perdrem, sobretot després de mirar aquestes fotografies!!!

glòria ha dit...

Ep! Les coses estan agafant una verticalitat "pasmosa"!

Aquí al Pallars hi ha una parella d'amics que també està interessada en la sortida, creieu que hi haurà lloc per tanta penyita?

gema ha dit...

No et preocupis carolina, seguim seien els mateixos, peró el amic Jordi ens va contar una historia de conquista relaccionada amb uns leotardos vermells... i aixó no pot caure a sac buit, aquet va ser el detonant!.
Gloria, no et preocupis per l'espai, hi ha lloc per 2 mes i pera 4 tb, lo mes importan es saber d'hora quants som. aixó pinta divertit.

joanc ha dit...

Hi ha lloc per algú que no té ni leotardos ni tanga de pell de leopard i que, a més, només de veure la imatge de l'escalada (és al Naranco?) se li arrissa tot el que és arrissable?
Si voleu puc portar uns pom-pons com els de les cheerleaders i animar al personal grimpador...

gema ha dit...

No et preocupis joanc ni ningú, el lloc on anierm és de lo mes sencill, escalar al "Totxo del Porc" (que es como es diu el sector on anirem), és un joc per nens, la paret es molt baixeta, no mes 8-10 metres de roca molt adderent i amb furats per posar mans i peus, sobre tot és divertit, tranquils, esta chupao!.
de tota manera porta't l'anim sigui com sigui, ho pasarem molt be.

Cèlia ha dit...

Hola!!! No ens coneixeu, som amics de l'Enric i l'Eve, i en Jordi, Lluna, Glòria, Jaume i Alba han "sofert" ja la nostra companyia en altres sortides. Ens agradaria apuntar-nos, però no sé si arribem a temps...Saif i Cèlia (no som escaladors)

Cèlia ha dit...

Hola? Hoooola? Hay alguien?

gema ha dit...

Chachi celia i saif, contem amb vosaltres, de moment som: eve, enric, celia, saif, carol, ivan, gloria, jaume, lluna, jordi, eva, joanc,gema, alba i.....
Faré la reserva el 1 de desembre.
Escalarem i tb farem una cova petitona, molt, molt, pero que molt facil.

gema ha dit...

Chachi celia i saif, contem amb vosaltres, de moment som: eve, enric, celia, saif, carol, ivan, gloria, jaume, lluna, jordi, eva, joanc,gema, alba i.....
Faré la reserva el 1 de desembre.
Escalarem i tb farem una cova petitona, molt, molt, pero que molt facil.