menú d'una nit asilvestrada
(o de St. Silvestre!)
entrants
esferificació d'aire pallarès
torrades de mar i cel
rosegons de roig encès
primer plat assortit
carpaccio de salmó a l'aurora boreal
amanit de joguines
varietés de pasta fullada
escalivada daurada amb formatge
sucades d'olivada/ de foie
i montaditos "la cabra tira al monte"
segon plat
bacallà (i no va dir res) amb tempura de verdures
postres
mousse de llimona/mousse mango
delicatessen sucades de taronja i maduixa
torrons
i raïm de campanada
vi blanc Gessamí, vi negre Llavors, cava brut reserva Juvé i Camps
licors variats
mola? ehhhhhh?
doncs, aquí ens teniu preparats per cruspir-nos totes aquestes delicatessen, durant l'àpat i després de les fantàstiques "menges"...
ara que... no ha hi ha res com una excursioneta per començar bé l'any... i per tirar avall els excessos del'any anterior!
Sant Salvador de Toralla
i evidentment, cal recuperar la son perduda... Aquí tenim els "reietons" de la casa en acte de becaina.
Tot per poder caminar i veure món!
Però no des de qualsevol banda, no, des del Roc de Pessonadaaaa!
4 comentaris:
d'aixo jo en dic una cronica com cal !!!
LA MILLOR MANERA D'INICIAR EL 2011.
NENS NO ENS HEM ESTAT DE RES !!!!!
Mireu endarrere, han aparegut fotos del Penedès....
Això sí que era una taula de festa: bon menjar, ben guarnida i bona companyia.
Totalment d'acord que la crònica és perfecta.
Publica un comentari a l'entrada