diumenge, 2 de gener del 2011

canvi d'any amb menú estrella

Què us sembla un menú de cap d'any com aquest?

menú d'una nit asilvestrada

(o de St. Silvestre!)

entrants

esferificació d'aire pallarès

torrades de mar i cel

rosegons de roig encès

primer plat assortit

carpaccio de salmó a l'aurora boreal

amanit de joguines

varietés de pasta fullada

escalivada daurada amb formatge

sucades d'olivada/ de foie

i montaditos "la cabra tira al monte"


segon plat

bacallà (i no va dir res) amb tempura de verdures


postres

mousse de llimona/mousse mango

delicatessen sucades de taronja i maduixa

torrons

i raïm de campanada

vi blanc Gessamí, vi negre Llavors, cava brut reserva Juvé i Camps

licors variats

mola? ehhhhhh?

doncs, aquí ens teniu preparats per cruspir-nos totes aquestes delicatessen, durant l'àpat i després de les fantàstiques "menges"...











ara que... no ha hi ha res com una excursioneta per començar bé l'any... i per tirar avall els excessos del'any anterior!

Sant Salvador de Toralla












i evidentment, cal recuperar la son perduda... Aquí tenim els "reietons" de la casa en acte de becaina.
Tot per poder caminar i veure món!
Però no des de qualsevol banda, no, des del Roc de Pessonadaaaa!
















Bon any nou i bones excursions, trobades, coneixences...!

4 comentaris:

Jaume ha dit...

d'aixo jo en dic una cronica com cal !!!

eva soley ha dit...

LA MILLOR MANERA D'INICIAR EL 2011.
NENS NO ENS HEM ESTAT DE RES !!!!!

Lluna ha dit...

Mireu endarrere, han aparegut fotos del Penedès....

Marta ha dit...

Això sí que era una taula de festa: bon menjar, ben guarnida i bona companyia.

Totalment d'acord que la crònica és perfecta.