diumenge, 7 d’abril del 2013

9è Galetes d'avena


Galetes d'avena:                                                  cuiner: Valentí


Per a fer unes 12 galetes grosses:

125gr de mantega
1 got de sucre (blanc o negre)
dos ous
llevat
canella
panses
xocolate negre
flocs d'avena fins


Preparació:

1) Fondre la mantega i afegir-li el sucre, la mida de sucre, un got i mig, però prim, no dels grossos.

2) Barregeu-ho tot, i afegiu els dos ous, i continueu remenant.
 Una vegada fet, li tireu canella al gust i torneu a remenar.
Afegiu també una mica de llevat (un quart de sobre de royal).

3) Tireu els flocs d'avena i continueu remenant, ha de quedar una massa consistent, per a això aneu afegint flocs poc a poc fins que li trobeu el punt.

4) Una vegada fet, se li afig el xocolate i les panses. He ficat 4 trossos dels 10 de la tableta, i els he fet menuts. Podeu ficar-li qualsevol altra cosa que vos agrade.

5) Finalment amb tot barrejat ho posem al forn, ficant cullerades petites i separades, ja que tendeixen a aplanar-se i ajuntar-se les unes amb les altres.