Galetes d'avena: cuiner:
Valentí
Per a fer unes 12 galetes grosses:
125gr de mantega
1 got de sucre (blanc o negre)
dos ous
llevat
canella
panses
xocolate negre
flocs d'avena fins
Preparació:
1) Fondre la mantega i afegir-li el sucre, la mida de sucre, un got i
mig, però prim, no dels grossos.
2) Barregeu-ho tot, i afegiu els dos ous, i continueu remenant.
Una vegada fet, li tireu canella
al gust i torneu a remenar.
Afegiu també una mica de llevat (un quart de sobre de royal).
3) Tireu els flocs d'avena i continueu remenant, ha de quedar una massa
consistent, per a això aneu afegint flocs poc a poc fins que li trobeu el punt.
4) Una vegada fet, se li afig el xocolate i les panses. He ficat 4
trossos dels 10 de la tableta, i els he fet menuts. Podeu ficar-li qualsevol
altra cosa que vos agrade.
5) Finalment amb tot barrejat ho posem al forn, ficant cullerades
petites i separades, ja que tendeixen a aplanar-se i ajuntar-se les unes amb
les altres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada