Coppola di Garibaldi Cuinera: Núria
Ingredients
750 gr. de tallarines
150 gr. de mantega
3 ous
1 got i mig de llet
parmesà ratllat
200 gr. de pèsols (si voleu)
200 gr. de pernil dolç
300 gr. de mozzarella
pa ratllat
Preparació
1) La cocció d’aquest plat es termina al
forn. Coeu les tallarines per la meitat del temps que diu el paquet: si diu 6
minuts, doncs 3 minuts.
2) Poseu-les en un bol i afegiu-hi la
mantega tallada a trossets, els ous batuts amb la llet i el parmesà. Remeneu
bé. Afegiu-hi la mozzarella i els pèsols (prèviament cuits en una paella amb
una mica d’oli i ceba). Remeneu.
3) Unteu una plàtera resistent al forn,
més aviat fonda i alta (de més o menys 35x20cm), amb mantega i folreu-la amb el
pernil. Aboqueu-hi la pasta, acabeu amb el pa ratllat i uns trossets de mantega
i al
4) forn uns 20 minuts a 180º.
5) Capgireu la plàtera i serviu la
Coppola en un plat de servei.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada