Tapeta de Gelatina de tomàquet amb anxoves. Cuinera: Eva.
Ingredients:
Mig quilo de tomàquets madurs
6 0 7 fulls de gelatina.
Oli d’oliva verge
sal
Sal en escames
Anxoves,
Torrades de pa.
Preparació:
Es ratllen els tomàquets, es passen pel
turmix i es colen per separar les
llavors.
Se’n separa una mica, un parell de
cullerots estaria bé.
Es deixen reposar la resta una estona a
la nevera, s’amaneix el tomàquet amb oli i sal.
Es preparà la gelatina: es posen els
fulls amb remull, quan han agafat la densitat adequada agafem el tomàquet
reservat fora de la nevera i el posem al foc, intentem que no cogui, quan
estigui calent hi posem la gelatina, remenem i de seguit o barregem amb la
resta del tomàquet.
Es posa en el motllo folrat amb film i a la nevera, un parell d’hores perquè agafi
consistència.
Quan vulguem preparar les tapetes:
Agafarem
una torrada, posarem un tall de la
gelatina de tomàquet generós i a sobre i disposarem una anxova i l’amanirem amb
un vol oli i sal d’escames.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada