Pastissets de Tortosa cuiner:Jaume
Els ingredients per a 22 pastissets:
200 cc d’oli d’oliva
200 cc d’oli d’oliva
50 cc d’anís dolç
50 cc de moscatell
400 gr. de farina de rebosteria
200 gr. de cabell d’àngel
Elaboració:
1) La Massa de pastissets:
Pastem la massa si pot ser a màquina millor, un cop ja es
compacta, en pesem boles de 30 o 40 gr.
2) Farcit del pastisset de Tortosa:
Posem el tros de massa en un paper de coure, i posant-li un paper per sobre estirem la massa amb un corró. Al mig hi posem el cabell d’àngel i la pleguem en dos i tanquem les vores.
3) Safata per posar al forn.
Les posem en una safata en el forn escalfat a 200 ºC i ho deixem coure uns 8 o 10 minuts.
4) Ho traiem i deixem refredar sobre d’una reixeta. Quan es fred l’arrebossem amb sucre i ja es pot menjar.
1 comentari:
bons pastissets!!
Publica un comentari a l'entrada