diumenge, 7 d’abril del 2013

10è Madalenes de xocolata


Magdalenes de xocolata:                                                Cuinera: Eva


Ingredients:
4 ous
150 grams de farina
150 grams de sucre
1 sobre de gasificant
la pela d’una llimona
xocolata en pols valor 3 cullerades ben plenes
3/4 got d’oli
1 got de llet
motllos de paper
motllos de paper de plat


Preparació:

Escalfarem el forn a 200 graus
Passarem pel tamís la farina, el cacau i el llevat.
Si volem podem passar el sucre pel moli i deixar glacé, no és imprescindible.

Separem las clares dels rovells i reservem les clares.
Barregem els rovells, l’oli i la llet i afegim la pela de llimona ratllada i anem.
Barrejar tots els ingredients.
Muntem les clares dels ous i també les afegim a la barreja.

Es posa en els motllos a la plata del forn durant uns 8-10 minuts a foc ben alt, després es baixa a 150 graus i es deixa que acabin de coure uns 8 minuts més aprox.