SOPA DE PEIX FÀCIL DE CAP D'ANY
Ingredients:
2 cebes
5 tomàquets
oli, sal
6 filets de lluç sense espines
2 llesques de pa sec o torrat
Opcional:
gírgoles
algues izuku
gambetes pelades
Es passa per l'oli calent la ceba trinxada, el tomàquet rallat i els filets de lluç trossejats
S'afegeix 2 litres d'aigua i es deixa bullir 30'
Es passa tot per la batedora i s'afegeix el pa també triturat per espessir
Per gaurnir i donar més gust, es passen per la paella les gambetes amb all i julivert it ambé les gírgoles i les algues.
Fianlmetn s'afegeix al brou.
I a taula¡¡
diumenge, 3 de gener del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Sense les algues izuku no hauria estat el mateix... :-)
Canalla, va ser una "tancada" sensacional.
Conserveu el designi de les cartes màgiques!
Ha estat una entrada d'any molt reflexiva!
Potser aquest serà un any amb molt de seny?
Potser sí, però també m'agafo a la rauxa de la dansa de bollywood de la Montse! Sort que ella ens va fer aterrar una mica a tots ;) !!
Gràcies a totes i tots pels menjars i beures, tan físics com espirituals!
Bon any!!!! a tothom..... sembla que us ho passeu força bé,sopeta de peix... algues "suzuki" i ...suposo que vau acabar ballant claqué...ho dic per les sabates que porta el Jordi!!!!
salud.
Publica un comentari a l'entrada