divendres, 8 de febrer del 2008

Expedició Tetònica per les neus profundes de la Cerdanya.

Bé, a petició dels nostres lectors, i animat per poder satisfer la curiositat dels membres absents (entenguis per "membre" el Jordi, la Lluna i la Glòria). Aquí teniu algunes pictures del fet.



L'Alba, la "xerpa" del grup i l'ànima de la sortida, que per moments va creure que es quedaria sola...... ja que no podríem seguir el fort ritme imposat per arribar a l'hora de tornar les raquetes, però fins i tot un va tenir temps de tornar a pujar a buscar el "peluco" i arribar alhora!!!!

Durant tot el cap de setmana, en tot moment es notaven unes presències extranyes entre nosaltres i..... finalment, gràcies a l'ajut de la fotofantasma s'ha pogut saber que en tot moment vàrem estar en les oracions dels nostres germans absents.
(buscando a... )
Au! Salut i feina i ...

dissabte, 2 de febrer del 2008

DES DEL SOFÀ DE CASA

Hola companys i companyes, avui ens ha tocat fer bondat. Ja sabeu que fins i tot els homes que fan més patxoca també es posen malals.
Hem aprofitat per llegir revistes endarrerides i fer plans d'excursions des del sofà.
Tot llegint, hem trobat uns comentaris a la revista Pirineos que volem compartir. Són frases recollides a llibres de cims i refugis del Pirineu.

1.-No todos los que vagan por el mundo están perdidos. Cima Montardo.

2.-Subido aquí solo. Tiempo horrible. Tengo hambre. He subido por la parte alta del glaciar. Nieva, intensa niebla. Oh, preciosa brújula mía¡ Qué haría yo sin ti? ¡Cuánta soledad¡. ¡Nadie¡. Cima Aneto.

3.-Dieta básica de montaña: la vitamina LL. Choricillo, longanicilla, morcilla, ensaladilla, vinillo, porrillo, , jamoncillo, tortilla...Contraindicaciones: jamás mezclar con barritas energéticas o bebidas isotónicas. Refugi Amitges.

4.-Pantalones de gore-tex, 150e, botas de nieve, 115e, chaqueta de montaña, 280e. Una noche en media pensión, 30e. Pasear por estas montañas nevadas escuchando el silencio no tiene precio¡. Refugi Amitges.