dilluns, 16 de juliol del 2007

Los del Pallars aquest cap de setmana han fet de músics!








Ara sóc jo la que està aprenent com funciona això del bloc, així que aprofitaré per ensenyar-vos què hem fet aquest cap de setmana a Montroig del Camp. Fixeu-vos bé en el lloc perquè és una possible destinació per a properes sortides. BBB ("bueno, bonito, barato...")

Hem anat a una trobada d'alumnes d'acordió del Guillem (el profe del Jaume) i ens havia muntat un sopar en un lloc fabulós, tocar en un xiringuito de platja fins a les altes hores de..., excursió, taller d'organologia (no penseu malament! es tractava d'obrir un acordió i veure els seus "òrgans"), taller de txalaparta, visionat de la peli "El acordeonista del diablo" i després de sopar, concert i ballaruca a càrrec de molts músics, sobretot d'aquells que tenien ganes de tocar alguna cosa...


I aquí unes "afotos". Ja veieu: el Jaume en acció i el naixement d'una "txalapartari" Ahivalaostia!!

gloglo

dijous, 12 de juliol del 2007

primers adeptes!!!!

Ja tenim dos que s'han animat i m'han confirmat el seu mail, ara rebreu una invitació i us registrareu un pas facilícim i ja podreu penjar "cosetes"

feu correr la vox.

dimecres, 11 de juliol del 2007

Primera entrega, Eina











Això és la primera prova per saber si aquest sistema podria ser útil per comunicar-nos i compartir entre tots un espai virtual!!!


podeu fer comentaris on diu comentaris, lògic,no?





D'entrada jo penjo unes fotos meves i si funciona, després ja us faré 5 centims i us "habilitaré" perque pugueu fer el propi.